Роки Пател – част 2

 Същинската история на Роки Пател започва през 2001- 2002 година, когато поставя името си върху пурите създадени от него и променя бранда от Indian Tabac Cigar на Rocky Patel.  Той предлага на пазара нов продукт със специално селектиран тютюн, като следи сам производствения процес. Целта му е да създаде най-добрите пури, които не се пушат от модно чувство и празно любопитство, а от познавачи, истински ценители.


Страстта на Роки е в селектирането и смесването на различни тютюни.


В завода El Paraiso в Хондурас, където се правят пурите Rocky Patel, работят около 900 души, от които 700 са торсадори. Всеки торсадор е ограничен до максимума в броя на пурите, завити на ден. Според Роки, единственият начин да се постигне идеалното качество е да се прави добросъвестно и да се отдели достатъчно време. Листата на тютюна се сортират не само по дължина и размер, но и по дебелина.


С намерението да се отдели достатъчно време за направата на всяка една пура. Всеки торсадор в завода, вместо 400 – 500 пури, които се правят на ден, Роки ги ограничава на 250.


Производството на пури предполага точна последователност не само в произхода на тютюна за пури и производствени технологии, но и в оригиналните свойства на всеки отделен лист. При производството на пури Rocky Patel се използва специална система Calfrista, която позволява да се контролира точно температурата и влажността по време на процеса на сушене.


В Хондурас, Роки открил неизползвани бали от стара реколта на Хондураски Вroadleaf и Еквадорска Sumatra. Той смесил тези два различни тютюна, за да създаде двете линии на Vintage сериите. Скоро той разбира, че по-старият отлежал тютюн е с много по-добро качество от всичко, което е използвал преди.


Страстта към смесването на тютюни е в кръвта на Роки Пател. Това се подхранва от индийското потекло и родословието на Роки: майка му е известен готвач. За производството на пури Rocky Patel, смесва тютюни от Хондурас, Никарагуа, Еквадор, мексикански и доминикански тютюн. Крайният продукт не е просто добра  комбинация, защото най-добрите пури, според него, не трябва просто да бъдат добри, но и задължително интересни.  Роки вярва, че смесването на тютюни от различни региони изисква повече умения и знания, така крайният продукт може да се превърне в невероятна пура. Този процес отнема време и докато експериментира със стотици смеси, може буквално да мине година или повече, за да се получи „идеалната“ смес.Така слага началото на Vintage серията на Rocky Patel. Той набляга на качествения контрол. Всяка пура е инспектирана и изпитана. Вкусът на пурите „Роки Пател“ е много сложен, дори „пъстър“, но изненадващо хармоничен.


Роки е намерил вдъхновение в различните аспекти на някои от неговите конкуренти. Той харесва качеството на Padron, конструкцията на Davidoff и последователността на Fuentes. Докато се опитва да включи всички тези фактори в своя продукт, той също е запазил пурите си на разумна цена за потребителите, които винаги търсят най-доброто качество на най-добрата стойност.


Неуморим и утвърждаващ марката, той рядко вижда своя дом и седалище в Нейпъл и Флорида. Годишно той регистрира повече от 300 дни на пътя и над 150 000 мили.Веднъж е бил в 600 града в рамките на 750 дни! Времето на пътя си заслужава, като се има предвид, че във всеки град Роки печели нови клиенти и въвежда все повече и повече хора в марката Rocky Patel.


Роки Пател уверява свои потребители: „Очаквайте повече и ще получите повече!“


Благодарение на харизмата, ентусиазма, креативността и личният подход, марката Роки Пател процъфтява. Реализираните продажби на пури надхвърлят 20 милиона пури годишно. Въпреки успехите Роки продължава да се стреми към съвършенство в  желанието си да създаде перфектната смес от тютюни, която да направи пурите Rocky Patel “безсмъртни”.

Нашият магазин има честта и удоволствието да представя и продава тази уникална марка, заемаща челни позици в класациите за пури и запазила уважението на своите клиенти.

За достъп до този сайт трябва да имате навършени 18 години и да сте съгласен с политиката за обработка на лични данни

ПОЛИТИКА ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Уважаеми клиенти,

На 25.05.2018 г. влиза в сила Общият регламент относно защитата на личните данни (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услугите ни.
Служителите на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД са регистрирани, като администратори на лични данни в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и полагат дължимата грижа за защита на информацията, станала достояние по повод извършване на поръчка или ползване на Услугите.

В процеса на поръчка на извършваните от нас Услуги и/или подготовката за ползването на Услуги, предоставени от ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД, клиентите изрично потвърждават съгласието си да предоставят своите лични данни на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД. Тези лични данни включват имена,  електронна поща, телефонен номер и адрес за доставка на стоки и услуги. ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД събират, обработват, използват и съхраняват предоставените им лични данни единствено за изпълнение на поръчката/услугата. Служителите на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД събират, обработват, използват и съхраняват предоставените им лични данни единствено за изпълнение на поръчката/услугата.‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД  не разкрива лични данни на клиентите си пред трети лица.

Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни.
В случай на отказ от Ваша страна, фирма "Корал Енерджи" ЕООД няма да може да Ви предостави продуктите и услугите си.

С уважение,
Екипът на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД