Добре дошли в нашият интернет магазин за най-добрите пури – Best cigars!

Нашата фирма е официален представител на марките Rocky Patel, My Father Cigars, Drew Estate, Kristoff Cigars и Tabacalera Perdomo, които са от водещите в тютюневата индустрия в световен мащаб. Освен премиум пури с гарантиран произход, внасяме и предлагаме качествени аксесоари на утвърдени световни производители. В намерението си да бъдем по-близо до нашите клиенти, за да консултираме и предлагаме от първа ръка нашите продукти, можем да Ви посрешнем в магазина ни за пури, аксесоари и алкохол. Той се намира в сърцето на гр. София на ул. „Солунска“6, в близост до площад Славейков.

Нашите партньори:

Rocky Patel Premium Cigars

Роки Пател е легенда в производството на бутикови пури. Пурите с тази марка са не само перфектни, но и изключително интересни. Направени във фабриките им в Хондурас и Никарагуа, специално селектираните от Роки блендове, правят вкусът на тези пури запомнящ се и изненадващо хармоничен.

Rocky Patel Sun Grown Maduro – Пура №2 на Cigar Aficionado за 2016 година, оценена с 95 точки.

My Father Cigars

Марката е създадена от известния Дон Пепин Гарсия, по-късно в екип със сина си Хайме Гарсия, тази премиум линия достига върха в класациите за пури. Изработени от най-първокласните никарагуански тютюни отгледани от кубински семена в плодородните плантации на семейство Гарсия.

My Father Flor de Las Antillas – Пура №1 на Cigar Aficionado за 2012 година, оценена с 96 точки.

My Father Le Bijou 1922 – Пура №1 на Cigar Aficionado за 2015 година, оценена с 97 точки.

Drew Estate Cigars

Джонатан Дрю за пръв път се появява в тази индустрия, когато отваря малък магазин за пури в Световния търговски център в Ню Йорк през 1995 г. На следващата година неговия приятел Марвин Самел се присъединява към него и двамата откриват Drew Estate Inc. Малко след това те създават пура, която за кратко време набира световна слава. Наречена е ACID, оригинални пури, които са инфузирани с есенциални масла, билки и подправки. Drew Estate става изключително известна  в индустрията за първокласни пури, когато пуска Liga Privada през 2007 г., следвана от марки като Undercrown, Herrera Esteli и Norteño. Компанията прераства в най-големия производител на ръчно изработени, бутикови пури в Никарагуа, където се намира и съвременната фабрика La Gran Fabrica Drew Estate. Иновативни, атрактивни, екстравагантни, интересни, носещи в себе си въображението на създателите си и желанието да разбият правилата в правенето на пури. И успяват, да това е прераждането на съвременната пура!

Liga Privada No. 9 – Оценена с 93 точки от Cigar Snob за 2013 година.

Liga Privada Т52 – Оценена с 92 точки от Cigar Aficionado за 2011 година,  оценена с 92 точки от Cigar Snob за 2018 година.

Tabacalera Perdomо

Tabacalera Perdomо е известна с прецизността и строгия контрол на качеството, което се осъществява лично от Ник Пердомо. Тези премиум пури са ръчно изработени с най-добрите тютюни, отглеждани в престижните плантации на Perdomo в Esteli, Condega и долината Jalapa в Никарагуа. Елегантност и баланс – качества, които са запазена марка за всяка пура на Tabacalera Perdomо.

Perdomo 20th Anniversary Maduro – Пура №1 на Никарагуа за 2014 година, оценена с 92 точки.

 Kristoff Cigars

Основана през 2004 г. от Глен Кейс, Kristoff Cigars е един от най-бързо развиващите се бутикови производители на пури. Kristoff използват само най-висококачествените двойнo и тройнo ферментирали първокласни тютюни от цял ​​свят. След това те са изкусно смесени, така че да задоволят всеки вкус на любителите на пури.