Добре дошли в нашият сайт за най-добрите пури – Best cigars!!

Нашата фирма е официален представител на марките Rocky Patel, My Father Cigars, Drew Estate, Kristoff Cigars и Tabacalera Perdomo и AJ Fernandez Cigars, които са от водещите в тютюневата индустрия в световен мащаб. Освен премиум пури с гарантиран произход, внасяме и предлагаме качествени аксесоари на утвърдени световни производители. Съгласно Закона за тютюна, тютюневите и свързаните с тях изделия (ЗАГЛ. ИЗМ. – ДВ, БР. 28 ОТ 2016 Г., В СИЛА ОТ 08.04.2016 Г.) чл. 31а, е забранена продажбата на пури и тютюни чрез услугите на информационното общество. Затова в намерението си да бъдем по-близо до Вас – нашите клиенти, за да консултираме и предлагаме от първа ръка нашите продукти, можем да Ви посрещнем в магазина ни за пури, аксесоари и алкохол. Той се намира в сърцето на гр. София на ул. „Солунска“ 6, в близост до площад Славейков.

Нашите партньори:

Rocky Patel Premium Cigars
Роки Пател е легенда в производството на бутикови пури. Пурите с тази марка са не само перфектни, но и изключително интересни. Направени във фабриките им в Хондурас и Никарагуа, специално селектираните от Роки блендове, правят вкусът на тези пури запомнящ се и изненадващо хармоничен.
Rocky Patel Sun Grown Maduro – Пура №2 на Cigar Aficionado за 2016 година, оценена с 95 точки.

My Father Cigars
Марката е създадена от известния Дон Пепин Гарсия, по-късно в екип със сина си Хайме Гарсия, тази премиум линия достига върха в класациите за пури. Изработени от най-първокласните никарагуански тютюни отгледани от кубински семена в плодородните плантации на семейство Гарсия.
My Father Flor de Las Antillas – Пура №1 на Cigar Aficionado за 2012 година, оценена с 96 точки.
My Father Le Bijou 1922 – Пура №1 на Cigar Aficionado за 2015 година, оценена с 97 точки.

Drew Estate Cigars
Джонатан Дрю за пръв път се появява в тази индустрия, когато отваря малък магазин за пури в Световния търговски център в Ню Йорк през 1995 г. На следващата година неговия приятел Марвин Самел се присъединява към него и двамата откриват Drew Estate Inc. Малко след това те създават пура, която за кратко време набира световна слава. Наречена е ACID, оригинални пури, които са инфузирани с есенциални масла, билки и подправки. Drew Estate става изключително известна  в индустрията за първокласни пури, когато пуска Liga Privada през 2007 г., следвана от марки като Undercrown, Herrera Esteli и Norteño. Компанията прераства в най-големия производител на ръчно изработени, бутикови пури в Никарагуа, където се намира и съвременната фабрика La Gran Fabrica Drew Estate. Иновативни, атрактивни, екстравагантни, интересни, носещи в себе си въображението на създателите си и желанието да разбият правилата в правенето на пури. И успяват, да това е прераждането на съвременната пура!
Liga Privada No. 9 – Оценена с 93 точки от Cigar Snob за 2013 година.
Liga Privada Т52 – Оценена с 92 точки от Cigar Aficionado за 2011 година,  оценена с 92 точки от Cigar Snob за 2018 година.

Tabacalera Perdomо
Tabacalera Perdomо е известна с прецизността и строгия контрол на качеството, което се осъществява лично от Ник Пердомо. Тези премиум пури са ръчно изработени с най-добрите тютюни, отглеждани в престижните плантации на Perdomo в Esteli, Condega и долината Jalapa в Никарагуа. Елегантност и баланс – качества, които са запазена марка за всяка пура на Tabacalera Perdomо.
Perdomo 20th Anniversary Maduro – Пура №1 на Никарагуа за 2014 година, оценена с 92 точки.

A.J. Fernandez Cigar Co.
A.J. Fernandez е роден в Сан Луис, провинция Сантяго де Куба, района на Пийнар дел Рио. Баща му Исмаел и чичо му, които по това време работят в правителствения земеделски отдел за тютюна, предават уменията си в правенето на пури. На 13-годишна възраст Фернандес започва работа в плантацията за тютюн Finca La China. През 2003 г. Фернандес напуска родината си и заминава за Никарагуа, където започва да прави пури за клиенти като Rocky Patel и Cigars International. Днес той притежава една от най-големите фабрики за пури в Никарагуа, създавайки популярни марки като San Lotano, New World и Enclave.

 Kristoff Cigars
Основана през 2004 г. от Глен Кейс, Kristoff Cigars е един от най-бързо развиващите се бутикови производители на пури. Kristoff използват само най-висококачествените двойнo и тройнo ферментирали първокласни тютюни от цял ​​свят. След това те са изкусно смесени, така че да задоволят всеки вкус на любителите на пури.