Роки Пател – част 1

В индустрия, изградена върху утвърждаване на името и репутацията, Роки Пател превръща страстта си в марка достигнала височини, които не са достигнали много бутикови производители на пури.

Оцелял от „бума на пурите“, Пател е преодолял конкуренцията си с ненадминато постоянство в стремежа си към съвършенство. С изключително натоварен график на пътуване, офис отговорности и продукция, Роки все още поддържа ентусиазма, който е имал от първия ден.


Роки Пател (ляво) с брат си Ниш Пател (дясно) и братовчед си Нимиш Десай (средата)


Историята на Ракеш Пател (по-късно в Америка той променя името си на Роки Пател) започва в Индия. Роден и живял в Бомбай (Мумбай) до 14-годишна възраст, след това заедно с родителите си имигрира в САЩ. Роки Пател е живял и работил като холивудски адвокат в Лос Анджелис. Между актьорите, режисьорите и други фигури на киното, пушенето на пури било нещо обичайно за холивудската атмосфера. Така, гледайки многобройните филми, с чийто правни дела се занимавал, се среща със страстта си, вдишвайки силния дим на кубински пури. Наред с работата си, Роки става член, а след това и инвеститор на стаята Grand Havana, където се събира с известни личности да се отпусне и да пуши пури.

След време идва идеята да превърне страстта си в собствен бизнес за производство на пури. Никой не вярва в успеха на начинанието, но Пател доказва на всички: няма нищо невъзможно и днес целият свят знае името му.Роки е истински перфекционист и преди да се заеме сериозно с бизнеса за пури, той внимателно изучава това изкуство в продължение на пет години: пътува и прекарва много време в плантациите на Хондурас и Никарагуа, изучава производствения процес, ферментацията и сушенето на тютюна. Смесва и изпробва стотици тютюни от Хондурас, Никарагуа и Доминиканска република , докато се научи да ги разпознава и комбинира. Така след пълно обучение и бизнес проучване, той продава адвокатската си кантора и се мести във Флорида.


„В нашите пури съм вложил своето сърце и душа“ Роки Пател


През 1996 година Роки Пател, индиец по рождение и без капка кубинска кръв, се отдава на своята любов, правенето на пури- уникални и различни. По това време в Америка е периода на така нареченият „бум на пурите“, пазарът е наводнен от многобройни производители на пури с некачествени тютюни. Роки Пател, свикнал да прави всичко по най-добрия начин и по никакъв друг, залага на истинските познавачи и ценители.

Следва продължение …

За достъп до този сайт трябва да имате навършени 18 години и да сте съгласен с политиката за обработка на лични данни

ПОЛИТИКА ЗА ОБРАБОТКА НА ЛИЧНИ ДАННИ

Уважаеми клиенти,

На 25.05.2018 г. влиза в сила Общият регламент относно защитата на личните данни (ОРЗД) в целия Европейски съюз. Следователно това важи и за нас като администратор на лични данни и за вас като потребител на услугите ни.
Служителите на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД са регистрирани, като администратори на лични данни в съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и полагат дължимата грижа за защита на информацията, станала достояние по повод извършване на поръчка или ползване на Услугите.

В процеса на поръчка на извършваните от нас Услуги и/или подготовката за ползването на Услуги, предоставени от ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД, клиентите изрично потвърждават съгласието си да предоставят своите лични данни на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД. Тези лични данни включват имена,  електронна поща, телефонен номер и адрес за доставка на стоки и услуги. ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД събират, обработват, използват и съхраняват предоставените им лични данни единствено за изпълнение на поръчката/услугата. Служителите на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД събират, обработват, използват и съхраняват предоставените им лични данни единствено за изпълнение на поръчката/услугата.‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД  не разкрива лични данни на клиентите си пред трети лица.

Моля кликнете на линка по-долу, за да предоставите или да откажете да предоставите Вашето съгласие за обработване на лични данни.
В случай на отказ от Ваша страна, фирма "Корал Енерджи" ЕООД няма да може да Ви предостави продуктите и услугите си.

С уважение,
Екипът на ‘Корал Енерджи‘‘ ЕООД